Professionel udskiftning af el-tavle

Få udskiftet din El-tavle lovligt og sikkert

El-tavler

Hvad indebærer en udskiftning af eltavle?

Ifølge den danske lovgivning skal have en opdateret, lovpligtig og serviceret el-tavle. Det indebærer at sikre funktionaliteten af el-tavlen er i top, samt at være udstyret med et funktionsdygtigt HPFI-relæ. Er relæet installeret korrekt bliver man sikret mod elektriske stød, og brandudvikling ved eventuelle elektriske fejl.

En optimal installation af din el-tavle samt HPFI-relæ sikrer, at dine hvidevare og andre elektroniske apperater ikke bryder sammen. Relæet stopper nemlig en potentiel overgang af strømtilførsel. Har du ikke styr på din opsætning og udskiftning af el-tavle kan du risikere at din forsikring ikke dækker potentielle skader. Ved at vælge os, kan du regne med at få et autoriseret serviceeftersyn, der garanterer at din og din families sikkerhed er i orden.

Sikkerhed ved montering af eltavle

Konsekvenserne kan være enorme, og uoverskuelige hvis du ikke har en optimal el-tavle. Det handler om at udskifte din ældre model af relæ, og få indsat en optimeret og forbedret version. Et forældet HFI-relæ kan være ude af stand til at opspore en eventuel overgang af strøm i dine moderne elektroniske apparater, da spændingen er anderledes. Derfor vil dit HFI-relæ altså ikke være omstillingsparat nok til at reagerer eller opfange, hvis der skulle ske en fejl i de nyerer modeller af elektroniske installationer. Her er der tale om alt fra ovnen i køkkenet til dit tv i soveværelset, samt børnenes spilkonsoller.

Din forsikring vil ikke altid kunne tilbyde en skadeserstatning, hvis det kan bevises at ulykken kunne have været undgået hvis dit relæ eller el-tavlen havde været udskiftet. Når vi hos Sydsjællands El-service er på arbejde går vi ind for at vores kunder er 100% tilfredse, samt at kvalitetssikre det arbejde vi har udført. Med over 10 års brancheerfaring kan vi tilbyde dig præcis den service du som kunde forventer.

Fordele ved en el-tavle der er velfungerende

Foruden de sikkerhedsmæssige forhold der bliver optimeret ved en opsætning af en moderne el-tavle. Så bliver det altså også muligt at få tilkoblet en varmepumpe.

Med den forholdsvis nye lovgivning fra 2019 får du altså nu mulighed for at spare flere tusinde kroner. Såfremt din bolig er oprettet korrekt i BBR, og står med elvarme eller varmepumpe som primær opvarmningskilde. Det bliver muligt at få en reducering i pris pr.kWh på alt forbrug efter 4000 kWh. Ændringen i lovgivningen har været fordelagtig for:

  • Sommerhusejere
  • Halvårs boligejere
  • Ferielejligheder

Dog udelukkende såfremt boligerne er oprettet korrekt i BBR. Hos Sydsjællands El-service står vi klar til at rådgive, og hjælpe dig med præcis det du mangler.

Kontakt din lokale elektriker

Vi sørger for at den gode relation bliver opretholdt, ikke mindst bevarer vi overblikket og overskuddet til enhver kunde så ingen føler sig forbigået.
Vi står klar til at hjælpe dig med lige præcis din udfordring, problemstilling eller generelle spørgsmål.
Hvis du har spørgsmål til ovenstående så tøv ikke, kontakt os på telefon 61 10 05 50 eller på en skriftlig henvendelse på mail kontakt@sydsj-el.dk.