Alt i el-arbejde for privatpersoner

Professionelle og personlige relationer med din private elektriker

Privat

Vi har den gode relation til kunderne

Vores tilgang til vores opgaver er den samme hver eneste gang. Hos os er en aftale en aftale, vi er der punktligt og vi er der hver gang. Med vores autoriserede service kan vi hjælpe dig og din bolig med det meste.

Vi forbinder punktlighed og mødestabilitet med en god kunderelation, og det kan forventes vi efterlever dette. Hos os er du ikke bare én i bunken, vi møder dig i øjenhøjde og leverer resultater man bliver glad for.
For at vi kan opretholde nogle vedvarende kunderelationer, skal resultater og pålidelighed gå hånd i hånd. Derfor går vi aldrig på kompromi med vores service, vi står inde for den service vi bringer.

Elektrikere med stor flexibilitet

Vi tager os af alt autoriseret el-arbejde, dog med forbehold for enkelte ting. Her kan du se lidt som henviser til hvad vi kan gøre for dig.

  • El-tjek
  • Fejl og mangler i el-installationer
  • Reparationer af nuværende el-installationer
  • Nye el-installationer i til renoveringer/ombygninger af boliger
  • Montering og udskiftning af stikkontakter
  • Tilslutning af køleskab, ovn, hvidevare mm.
  • Opsætning af belysning ude og inde
  • Totalrenovering af el-installationer

Vi tager også imod mere detaljerede henvisninger og opgaver. Vi afviser ingen opgaver uden at tage en snak omkring hvad opgaven indebærer fra start til slut. Man kan altid regne med vores åbenhed og professionelle indstilling.

Bedste løsninger

Elektrikerne i Sydsjællands El-Service elsker at være hos vores kunder og det kan mærkes. Vi sørger for at etablere en god dialog, for at få oprettet den bedst mulige arbejdsplan. Vi tager os af vores kunder uanset om vi udfører arbejde i privaten eller i erhvervslivet. Vi råder over en stor viden inden for faget, og har dermed et rigtigt godt udgangspunkt til enhver opgave.

Kontakt din lokale el-installatør

Hvis du leder efter en kompetent og elektriker og el-installatør. Så kan du gøre brug af vores kompetencer. Få styr på dagligdagen med os på opgaven. Skriv på mail kontakt@sydsj-el.dk eller ring på 60 10 05 50.