Intelligente el-installationer

Med vores erfarne elektrikere tilbyder vi de bedste løsninger med intelligente el-installationer

Intelligente installationer

Moderne og smarte løsninger

Med vores kompromisløse indstilling til service og kvalitet, kan du trygt stole på vi får dine intelligente el-installationer korrekt monteret på den måde du ønsker. Vi har gennemgået et kursus i intelligent bygningsinstallation, som sikrer os at vi leverer det stykke arbejde der forventes af os.

Vi benytter os af DALI installationer, som er bygget op i ensartet funktioner, hvilket gør det brugervenligt at benytte. Dermed slipper du for unødvendige informationer og belutninger, som forvirrer mere end det gavner. Det eneste det kræver er en gennemgang af placering og rækkevidde af sensorer.

Lysstyring gjort enkel

Vi sætter alle pris på en hjælpende hånd, og med en installation af vores DALI system får du hjælp til den bedst mulige inde- og udendørs belysning. Helt uden at tænke på overforbrug eller svære styresystemer.
Med vores styresystem kan du nemt og brugervenligt konfigurere dine lyssensorer uden besvær. Armaturerne og sensorerne kan blive prædefineret, så du kan opnå den eksakte belysning i forskellige tidsrum af døgnet, efter dine behov og ønsker. Man kan få mange forskellige intelligente el-installationer i huset, skuret eller lejligheden. Men vi fokuserer udelukkende på lysstyring inkl. opsætning.

Service og rådgivning i særklasse

Når vi påbegynder opgaven tager vi en fælles gennemgang af procedurer og produkter, så vi sikrer os, at du føler dig tryg og sikker på kvaliteten af arbejdet. Vi gør nemlig meget ud af at udøve den bedst mulige kundeservice og ser gerne du 100% er tilfreds med resultatet. Samt at vi føler at vi har leveret en optimal og brugervenlig installation for dig.

Hos os bliver du nemlig ikke betragtet som endnu en sag i bunken, tværtimod elsker vi at komme ud til vores kunder og gøre den forskel som gør drømmen til virkelighed. Er du stadig i tvivl om specifikke ting ved en eventuel intelligent el-installation. Så kan vi hjælpe og rådgive dig med henholdsvis:

  • Placering af sensorer og armaturer
  • Gennemgang og installation af DALI appen
  • Vejledning og vurdering af muligheder på din grund
  • Samt andre El-relaterede opgaver og spørgsmål

Kontakt din lokale elektriker

Vi har aldrig for travlt til at yde vores bedste, og derfor står vi inde for det vi laver. Er du interesseret eller er blevet nysgerrig på hvad vi kan gøre for dig, så giv os et kald på telefon 61 10 05 50. Vi tager også med glæde imod en henvendelse på mail kontakt@sydsj-el.dk.
Vi tager alle henvendelser seriøse og glæder os meget til at høre fra dig.