Boligselskaber og serviceaftaler

Effektivt samarbejde med kompetente og servicemindede fagfolk

Boligselskaber

Vi står for vedligeholdelse

Når man skal vedligeholde og servicere el-installationer i bygninger som boligforeningers. Så skal man have et overblik over diverse servicerelaterede opgaver, da man hurtigt kan mistolke en henvisning og komme skidt fra start. Lige præcis dette er her vi er kompetente, da vi med over ti års erfaring har styr på hvordan vi gør vores arbejde hurtigt, effektivt og med smag for detaljerne.
Vi værdsætter en opgave uden for meget tidsspild, da vi er en resultatorienteret virksomhed. Derfor gør vi meget ud af ikke at lave unødige fejl, som resulterer i tidspil for jeres og vores vedkommende. Vi kan tilbyde jer følgende ved et eventuelt samarbejdsforløb:

  • Serviceaftaler inkl. akut reparationer
  • Gennemgang og renovering ved fraflytning
  • Generel service af el-installationer

Vi letter din hovedpine

Vi tilbyder nogle fordelagtige serviceaftaler, som vi på bedste facon skræddersyer så begge parter i aftalen kan blive tilfredse med udfaldet. Vi går meget op i at sikre vores kunder en god oplevelse. Serviceaftaler omhandler typisk disse emner, men kan varierer alt efter situationens omfang.

  • Ude- og indendørs belysning
  • Ventilationsanlæg
  • Røg- og gasalarmer
  • Internet opsætning
  • Dørtelefoner
  • El-tjek

Et samarbejde med en boligforening eller boligselskab kræver typisk en del kommunikation som ikke må misfortolkes eller ignoreres. Derfor er det en prioritet for os at vi har et godt samarbejde og en klar handleplan. Derfor har vores kunder altid et smil på læben ved en afsluttet serviceaftale.

En hjælpende hånd med på vejen

Er det tid til en indflytning for en eller flere beboere. Så står vi klar til at give et tilpasset tilbud på et el-tjek i alle pågældende boliger. Vi udfører el-tjek på alle boligtyper, og kan desuden fikse gamle gør-det-selv udarbejdninger på boligen. Man kan trygt stole på os, til at udføre jeres el-tjek i højeste kvalitet. Vi er nemlig autoriseret elektrikere med stor brancheerfaring. Vi brænder for håndværket, og tilgår vores opgaver med en kompromisløs indstilling til resultaterne. Vi sørger for man bliver sendt godt afsted som fraflytter, ligeså vel taget godt imod som indflytter.

Kontakt

Fordelene er enorme ved et godt og stabilt samarbejde med os. Så lad os komme igang, send en skriftlig henvendelse på mail kontakt@sydsj-el.dk. Eller ring på telefon 61 10 05 50, og få en uforpligtende snak omkring hvad vi kan gøre for lige præcis dig. Vi glæder os til nye udfordringer, og ser frem til at gøre din hverdag speciel med velfungerende el-installationer i bolig.